Fotó: MTI/Purger Tamás
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond a felújított biatorbágyi Juhász Gyula és Dózsa György utak átadásán 2024. május 29-én

Menczer Tamás, aki egyben a térség, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a megújult Juhász Gyula út és Dózsa György út átadási ünnepségén arról beszélt, hogy a most átadott beruházások összesen 250 millió forintba kerültek.

Hirdetés

Hozzátette, mindkét úton nagy a forgalom, ezért fontos volt a burkolatjavítás, a járdaépítés és a parkolóhelyek kialakítása is, emellett 45 fát és 160 cserjét ültettek el. Kiemelte, a június 9-i választások tétje az, hogy Európában háború lesz vagy béke.

„Ha Európa háborúba megy, akkor nem fejlesztésekről fogunk beszélni, hanem arról, hogy mit veszítettünk el. Mindent elveszíthetünk és el is veszítünk. Egy háborúban elveszítjük a fizikai biztonságot, a családok elveszítik az egzisztenciális biztonságot, a lakást, házat és mindent. Elveszítjük a gyerekeink, unokáink jövőjét, és magukat a gyerekeinket és unokáinkat is”

– fogalmazott.

Menczer Tamás azt mondta, hogy ilyen, létfontosságú választás még nem állt előttünk, mivel a háborús helyzet az elmúlt két évben minden nap romlott. Azt kérte, hogy a helyiek támogassák a Fidesz-KDNP listáját és jelöltjeit, és polgármester-jelöltjüket, Nánási-Kézdy Tamást.

Korábban írtuk

„Fontos, hogy minden pozícióba békepárti politikus kerüljön. Másrészt látható, hogy a baloldali polgármesterek – élen a főpolgármesterrel – nem a település fejlesztését tartják szem előtt, hanem a települést erőforrásnak használja a kormány elleni harchoz, és ebben a település lepusztul, csődbe megy”

– fűzte hozzá.