Az egyelőre cím nélküli anyagot igazán parádés felállásban rögzítette az eredetileg ex P. Mobil muzsikusokból álló gárda, hiszen Zefi, Bajnok és Rudán Joe mellett újra a Mobilmánia tagja Donászy Tibor a doboknál, a gitárosok pedig Kozma Tamás, aki már 2007-től RockBand-tag, valamint egy új, fiatal, kivételes tehetségű gitáros, Szentkirályi János. Janit 2009-ben a magyarországi Marshall képviselet ajánlotta Zefi figyelmébe, így ő lett 2010. január 10-től a Mobilmánia, valamint a RockBand gitárosa.

Az új album csemege lesz a zenekar híveinek és a klasszikus rock/hard rock minden szerelmesének, egyaránt helyet kapnak rajta húzósabb, keményebb dalok és lírai pillanatok is. A minőségre további garancia, hogy a szövegeket ismét Horváth Attila jegyzi. Néhány dalcím a 2010. október végén megjelenő lemezről: Se kártyák, se csillagok, A félelemtől félni, Amíg a gyertya ég, Gyalogos rock ’n roll stb.

A zenekar november 6-án a budapesti József Attila Művelődési Központban egy lemezbemutató koncert keretében emlékezik Tunyogi Péterre, ünnepli meg Donászy Tibi 55. születésnapját és azt, hogy Bajnok és Zefi 30 éve zenélnek együtt.