Schultz Nóra és Csepregi Dávid podcast műsorvezetők Magyar Péter kiégéséről beszéltek a liberális Partizán YouTube-csatorna egyik műsorában, a Belépési Küszöbben. Schultz felidézte, amikor a Fővárosi Közgyűlésben frakcióval rendelkező Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnökei, Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna megbeszélésre érkeztek Magyar Péter házához, akkor a Tisza Párt elnöke csak Kovácsot invitálta be. Dömének az autóban kellett várnia egy órát, vagyis Magyar Péter súlyosan megalázta a politikusnőt.

Hirdetés

Schultz hozzátette, hogy Magyar még erre is rátett egy lapáttal: amikor az előbbi jelenetet Döme Zsuzsanna elmesélte egy Partizán-interjúban, a Tisza Párt elnöke azt írta a videó alá:

„Az beszél róla, aki ott sem volt.”

Csepregi Dávid úgy értékelt, hogy Magyar Péter „control freak”, vagyis irányításmániás személyiség. Úgy fogalmazott, Orbán Viktor egyetlen reménye Magyar Péter kiégése a következő másfél évben, majd kifejtette, mire gondol:

„Ezt nem lehet fenntartani olyan sokáig, hogy leutazol Szegedre (…), Lehel kürtjével megállítod a Dunát, aztán Brüsszelben is megvakarod a farkad, és közben kommentelgetsz összevissza. Ezt nem lehet fenntartani éveken keresztül”

– fogalmazott a műsorvezető. A Lehel kürtjére utalással egyébként Csepregi arra a komikus képsorozatra célzott, amely szerint Magyar Péter az árvízi védekezés idején egy nagyobb kürttel a kezében sétálgatott – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

A fentebb idézett részletet az alábbi videóban 22:50-től hallgathatják vissza:

Korábban írtuk