Néhány jól ismert klasszikus mellett elsősorban új dalok kapnak rajta helyet igényes zenekari hangszerelésben. Újra swing, de immár könnyedebb, boogie-woogie elemekkel, hol kellemes latin gitárral, hol lágy női vokálkísérettel.

A rajongók által már régóta sürgetett új lemez nem szűkölködik hangszerelési ötletekben, kiválóan énekelhető (és persze kiválóan énekelt) magyar szövegekben vagy dúdolható slágerekben. Majsai a zenélés híve, nem is tesz hát mást, mint zenél. Semmi megfejtés, semmi bonyodalom vagy álművészkedés, csak könnyed, áradó dallamok és jókedvű muzsikálás, ahogy tőle megszoktuk.

A lemez már az első nótánál megérint bravúros megszólalásával, és aztán nem is enged el többet. Elképesztően elegáns, lezser hangzása mögött mégis precízen adagolt profizmus rejlik. Lendületében olyan, mintha tegnap vették volna fel egy koncerten (milyen kár, hogy nem lehettünk ott!), ugyanakkor a legapróbb részletekig mesterien kidolgozott egész.

Amellett, hogy kivételes alkalomként különleges apa-fiú duettet is hallhatunk rajta, amelyet kisfiával énekel, ráadásul egy igazi Christmas Swing zárja a dalok sorát karácsonyi ajándékként, így szerezve örömet az ünnepek előtt minden vájtfülű rajongónak.

További információ, belehallgatási lehetőség: www.majsaigabor.hu