Eltűnt a Tisza Párt honlapjáról az a nyilvános számláló, amelyen keresztül bárki nyomon követhette az úgynevezett „rendszerváltó tagsággal” rendelkező Tisza-hívek számát – írja a Metropol. A lap szerint a számláló törlése arra vezethető vissza, hogy a rendszer egyre kevésbé működött, és már a híveknek is feltűnt, hogy folyamatosan csökken a jelentkezők száma.

Hirdetés

Magyar Péter még június elején jelentette be a „rendszerváltó tagságnak” nevezett támogatói rendszert, amit akkor történelminek és egyedülállónak minősített.

A program segítségével az előfizetők számlájáról Magyarék minden hónapban átemelték a tagságért fizetendő összeget, amiért cserébe egy digitális kártyát és különböző újdonságokat és jogosultságokat adnak. Hogy pontosan mit, arról keveset tudni.

A program kezdetben megindulni látszott, augusztusban azonban valami megtört a „rendszerváltóknál”, és tömegesen kezdték el visszamondani az előfizetéseket. A látványos hanyatlást bárki nyomon követhette a Tisza Párt oldalán, ahol a számláló rögzítette az aktuális előfizetők számát. A folyamatos lemondásokat a Metropol napról napra dokumentálta.

Korábban írtuk

Forrás: Tisza Párt/Metropol

Magyar Péter korábban az ötvenezer előfizetőt tűzte ki célul, végül ennek alig több mint a harmadát sikerült összegyűjteni. A lap által rögzített adatok szerint a „rendszerváltó” tagok száma valamivel kevesebb mint 17.400 főnél tetőzött, majd folyamatos csökkenésnek indult. És ez már Magyar Péter rajongóinak is szemet szúrt.

A teljes cikk ITT olvasható.