A választások után Brüsszelben tartanak miniszterelnöki találkozót, ahova minden kormányfő viszi a hátizsákjában a választási eredményét – magyarázta közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás rámutatott: és akkor leülnek az asztalhoz, és megnézik, hogy hol mi a helyzet.

Hirdetés

A kommunikációs igazgató aláhúzta: a magyar miniszterelnök akkor tud eredményesen harcolni, a békét megvédeni, ha mindenki látja, hogy a magyar emberek ott állnak mögötte, világos igent mondtak a békére, és nem akarnak háborút.

Ezért kérem, mindenkinek mondják el, hogy ott kell lenni minden településen, és támogatni kell Orbán Viktort, mert így lehet kizárólag a békét megőrizni – hangsúlyozta.

Menczer Tamás közösségi oldalán legutóbb arról beszélt, a Fidesz–KDNP Magyarországon az egyedüli politikai közösség, amely békepárti, meg tudja és meg is akarja védeni az ország békéjét.

Korábban írtuk

Szerinte a háborúpártiak el akarják érni, hogy ne beszéljenek a háború veszélyeiről. – El akarják hallgattatni a békepárti hangokat, élen a feketeöves háborúpártival, Magyar Péterrel, aki azt mondta, hogy ne beszéljünk a háború veszélyeiről, ne tegyünk ki Stop Háború plakátokat, mert ezek veszélyesek a gyerekekre – fogalmazott. Leszögezte, a gyerekekre nem a plakát a veszélyes, hanem a háború a veszélyes – írja a Magyar Nemzet.