Hirdetés

Menczer Tamás videóüzenetében rámutatott:

„Elvesztegetett évtized? Gyurcsány úrnak megártott az önbizalom. Volt egy elvesztegetett évtized, akkor Ön és a társai vezették az országot, és tönkre is tették.”

Emlékeztetett: „csak egy válság volt, és mégis csődbe vitték az országot.”

„Az égbe emelték a rezsit, tönkretették a munkahelyeket, elvettek egyhavi bért és nyugdíjat. Annyi böszmeséget csináltak, hogy felsorolni is nehéz lenne”

– fogalmazott Menczer Tamás, majd hozzátette: ehhez képest Orbán Viktor a válságok korában vezeti Magyarországot.

„Covid, bevándorlás, háború, szankciók, energiaválság, gazdasági válság. Mégis egymillióval többen dolgoznak, mint az önök idejében”

– húzta alá Menczer Tamás. Emlékeztetett: visszaadták és megvédték a 13. havi nyugdíjat, csökkentették a rezsit, a családtámogatási rendszer pedig világszinten is páratlan.

Korábban írtuk

Szavai szerint, ami most a legfontosabb, hogy Magyarország nincs benne a háborúban Orbán Viktornak köszönhetően. „Ha ön vezetné az országot, már rég benne lennénk a háborúban nyakig. Tudjuk jól, hiszen ön elmondta” – rögzítette a politikus.

„A háborúban visszalőnek ám Gyurcsány úr, és nem ám vízipisztollyal, itt már atombombákat, atomfegyvereket emlegetnek”

– jegyezte meg Menczer Tamás, majd felidézte, „a francia elnök olyan természetességgel és olyan gyakorisággal beszél az atomfegyverekről, mintha azt mondaná, hogy igyunk egy kávét.”

Menczer Tamás úgy véli, a helyzet napról napra veszélyesebb és súlyosabb.

„Magyarország békéjét és biztonságát a háborúpárti baloldallal szemben is meg fogjuk védeni. Június 9-én, csak a béke, csak a Fidesz”

– zárta videóját Menczer Tamás.