Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy kampányrendezvényen beszélt a balliberális pártok és Magyar Péter között zajló eddigi pávatáncról:

Hirdetés

Ne legyen kétségük. Talán erre már tettem utalást, de szeretnék még egyszer. Ezt már láttuk. Ezek táncolnak egymás körül, meg ott csinálják a műsort, aztán a végén mindig összeborulnak. Különösképpen azért, mert akiktől jön a lóvé külföldről, azok ezt várják el. És Dobrev Klára már, a Gyurcsányné, meg a Karácsony már le is nyilatkozta a 444-en, az nem annyira jobboldali felület, tehát, gondolom, hogy ott mindent el lehet hinni. Szóval ott mondták, hogy ők várják Magyar Pétert, mert ők szívesen összefognak vele.

Aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni

– nyilatkozta Dobrev Klára.

A Gyurcsányék által támogatott Karácsony Gergely arra a kérdésre, hogy örülne-e annak, ha az ellenzéki pártok összefognának a Tisza Párttal, a regnáló főpolgármester ezt válaszolta:

Korábban írtuk

Hát nagyon sokára lesz, de azt gondolom, hogy hosszú távon ennek nincs alternatívája.

Menczer Tamás hozzátette:

Magyar Péter pedig egyébként már egy osztrák újságnak, a Die Presse nevű osztrák lapnak szintén elmondta, hogy ha 2026-ban majd össze kell fogni, akkor majd összefog velük.

Szóval ezek teljesen egyformák, és teljesen ugyanolyanok – tette hozzá.

Azt szeretném önöktől nagy tisztelettel kérni, hogy ha van arra lehetőségük és módjuk, akkor jöjjenek el majd június elsején a Békemenetre, illetőleg június 9-én vigyünk el mindenkit szavazni, mert ha elmegyünk mindannyian, és a saját közösségünket elvisszük, saját közösségünk minden tagját, akkor győzünk, ahogy szoktunk, és a győzelem mindig jól áll nekünk

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.