Menczer Tamás felidézte, Magyar Péter egy hónappal ezelőtt arra a kérdésre, tervez-e fellépni a politikai porondra, azt nyilatkozta, hogy „szerinte ez még viccnek is rossz”. Menczer Tamás szerint mivel azóta a jogász ezt mégis megtette és még azt is bejelentette, hogy egy párt segítségével indulni kíván a június 9-i európai parlamenti választáson, egyértelműen kiderült, hogy hazudott.

Hirdetés

A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, miközben a Diákhitel Központ korábbi vezetője azt állította: „a látszatát is el kell kerülni annak, hogy valaki külföldről vagy külföldi segítséggel akarja megdönteni a kormányt”, barátnője bevallotta, hogy „a külföldiek – értsd amerikaiak – ott vannak mögötte”, vagyis „Magyar Péter ebben is hazudott”.

„Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, ugyanazt csinálja, mint amit Márky-Zay is csinált”

– hangoztatta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás szerint ez azért is nagyon veszélyes, mert „Márki-Zay Péter magyar katonákat küldene a háborúba”. A kormánypárti politikus ezzel kapcsolatban videójában felidézte az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltjének korábbi nyilatkozatát.

Korábban írtuk

Menczer Tamás azt mondta, „a NATO most éppen a háború irányába megy, de nekünk nem kell mennünk, ugyanis a NATO egy védelmi és nem egy támadó katonai szövetség”.

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát és küldjünk június 9-én Brüsszelbe olyanokat, akiknek valóban Magyarország és Magyarország békéje a legfontosabb – hangoztatta, hozzáfűzve, hogy a Fidesz és a KDNP a béke pártján áll.