A Fidesz arra kér mindenkit, tartsa szem előtt, ha vasárnap Soros jelöltjei győznek, Magyarország elveszítheti jelenlegi biztonságos voltát – közölte Halász János frakciószóvivő szerdán a közmédiával.

Magyarország biztonságos ország, Budapest biztonságos város, a nyugati bevándorlóországok és -városok viszont egyre kevésbé biztonságosak – értékelt Halász János.

Hozzátette: arra kérnek mindenkit, tartsa szem előtt, ha vasárnap Soros-jelöltjei győznek, „mi is elveszíthetjük biztonságunkat”, mert ők hazánkat bevándorlóországgá teszik.

Kiemelte: a bevándorlóországokban és a bevándorlóvárosokban nincs biztonság, a nők gyakran nem mernek buszra, metróra szállni, sötétedés után egyedül haza menni. A támadók gyakran a fiatal lányokat sem kímélik – mutatott rá.

Halász János hangsúlyozta: a bevándorlóországokban ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, ott a szülők már iskolába sem merik nyugodt szívvel elengedni a gyerekeiket.

A svéd, a német, a francia, a belga embereknek nem volt választásuk, a magyar embereknek viszont van – hangoztatta.

A kormánypárti politikus közölte: ha nem akarunk bevándorlóországban élni, vasárnap meg kell állítani Soros-jelöltjeit. Ezért arra kérnek mindenkit, hogy vasárnap mindkét szavazatával a Fideszt támogassa – mondta Halász János.

MTI