Nem mondott igazat Karácsony Gergely akkor, amikor az ECHO TV-nek azt nyilatkozta, hogy őt nem keresték meg a tiltakozó zuglóiak a helyi mecset létesítése kapcsán – állítja az Alsórákosi Civil Egyesület alapító tagja. 
 

Képernyőfotó: echotv.hu


Képernyőfotó: echotv.hu

Zámbori György Az ECHO TV-nek azt nyilatkozta: a zuglói polgármestert többször is felkeresték, ő azonban nem állt szóba a kerületében élő polgárokkal. Zuglóban tavaly óta üzemel mecset, a Magyar Iszlám Közösség egy családi házat vásárolt meg. A környéken élők heves tiltakozásba kezdtek, ám hiába. Ma már a Saria törvényeket népszerűsítik a XIV. kerületi mecsetben. 
 
„Nem tudom, hogy miért engem csesztetnek ezekkel a kérdésekkel” – jelentette ki Karácsony Gergely a zuglói mecsettel kapcsolatos kérdésre válaszolva. Mint arról a napokban az ECHO TV beszámolt, tavaly épp az ő belegyezésével alakított át a Magyar Iszlám Közösség egy családi házat mecsetté, és bár megígérték, hogy nem terjesztik a szélsőséges eszméket, két hete egy, a Saria törvénykezést népszerűsítő előadássorozatba kezdtek a Paskál utcai mecsetben. 

(Echo TV)
 
A teljes videó: