A közlemény szerint a Mészáros Csoporthoz tartozó M1 Flotta az egyik legjelentősebb hazai flottakezelő vállalatként fontosnak tartja, hogy támogassa azokat a civil szervezeteket, amelyek tevékenységükkel a magyar lakosság érdekeit szolgálják.

Hirdetés

A társadalmi felelősségvállalás részeként a több ezer gépjárművel rendelkező társaság egy speciálisan felszerelt személygépjárművet adományozott egyéves használatra Magyarország egyetlen önkéntes vérszállító közösségének, a Vérlovagoknak – írták.

Úgy folytatták, hogy a Vérlovagok az év minden napján, napi 24 órában segítik a hazai egészségügyi ellátást azzal, hogy sürgős esetekhez, életmentő beavatkozásokhoz a lehető leghamarabb eljuttatják az életet adó vérkészleteket.

A felajánlott 200 lóerős Skoda Superb kombi típusú jármű egyedi dekorációval, valamint megkülönböztető hang- és fényjelzéssel szerelték fel annak érdekében, hogy a sürgősségi vérszállítás a lehető legbiztonságosabb legyen – tették hozzá. Az egyéves használat során az M1 Flotta gondoskodik az autó karbantartásáról, és vállalja az autó meghatározott üzemeltetési és fenntartási költségeit.

A felajánlás részeként az M1 Flotta, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, valamint a Magyar Véradók Szövetsége együttműködési megállapodást írtak alá, amelyben elköteleződnek a hazai egészségügyi ellátórendszer, illetve vérgazdálkodás megújítása mellett – olvasható a közleményben.

Korábban írtuk