Miközben a kár sokmilliárdos, az áldozatok futnak a pénzük után, addig a Magyar Péter bizalmasát is a soraikban tudó bűnbanda egyik fontos szereplője, F. László (aki a bűnszervezet vezetőjének, F. Attilának az ikertestvére) továbbra sem adott lejjebb a luxusból. Legalábbis erről árulkodnak a bűnöző szabadulása utáni, közösségi médiában megosztott képei.

Hirdetés

Az egyik fotón például a férfi egy limuzinban feszít pezsgőspoharakkal körülvéve, de F. László büszkélkedett már méregdrága luxusautóival is a Facebookon. Azonban a legmegdöbbentőbb az, hogy a csalássorozat miatt négy és fél évre ítélt férfi néhány hete közösségi oldalán egy jachtklub előtt pózolt azzal a szöveggel, hogy „üzleti tárgyaláson“.

Nagy kérdés: vajon milyen üzletbe kezdhetett bele és főleg milyen pénzből az egész országot behálózó piramisjáték-hálózat egyik kulcsembere?

Emlékezetes, a piramisjáték szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, a fentebb említett F. László, illetve az általuk létrehozott bűnszervezet megszámlálhatatlan embert vert át, köztük ismert embereket és alvilági figurákat is. Az ikerpár által irányított szervezet több mint nyolcmilliárd forintot szedett össze jó befektetést ígérve, de alig 1,5 milliárdot fizettek vissza a megtévesztett embereknek.

Korábban írtuk

A teljes cikk IDE kattintva érhető el a Magyar Nemzet honlapján.