Kis lépéssel, rövid idő alatt is nagy eredményeket lehet elérni, ha az ember nem vesztegeti az idejét – írja a Facebookon Szentkirályi Alexandra.

Hirdetés

Azonnali megoldást biztosítunk a BKK-dolgozóknak a MÁV-applikáción keresztül, nevezetesen, hogy ugyanúgy kapjanak virtuális bérletet ők is, ahogy a MÁV-VOLÁN-dolgozók – fűzte hozzá a politikus.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje egy rövid videót is fűzött a bejelentéshez, arról, ahogyan Lázár János építési és közlekedési miniszterrel egyeztetett a Karácsony Gergelyék által elmulasztott lépésről.

Lázár János arról beszélt, hogy „azt kérték tőlük, hogy várjanak karácsonyig, ami tarthatatlan és vállalhatatlan, mert a megállapodást már februárban megkötötték erről”.

Szentkirályi Alexandra kérdésére Lázár János ígéretet tett, hogy a BKK-alkalmazottak a MÁV-applikáción keresztül kaphatnak virtuális bérletet.

„Ezt meg tudjuk oldani, és meg is fogjuk oldani, mert valóban nem lehet se Karácsonyra, se karácsonyig várni, mert ez aránytalan kárt okozna azoknak, akik a BKK-nál dolgoznak”

-húzta alá az építési és közlekedési miniszter.

„Azért, mert a fővárosban három hónapig nem csináltak semmit a lustaság okán, ez szerintem nem magyarázat arra, hogy kárt okozzanak dolgozóknak”

– szögezte le Lázár János.

Korábban írtuk