Az, hogy ki örült vagy gazember, az napjainkban a közéletben és a politikában világosan látszik a tetteik alapján! Hosszú lenne az a felsorolás, ami talán még Önt is elgondolkoztatná erről. Engedje meg, hogy egy pontosítással kezdjem: Nem Nagy-Magyarország, hanem helyesen Történelmi Magyarország! Tudtommal, de kérem javítson ki ha tévednék, senki és semmilyen civil szervezet nem fantáziált határok revíziójáról, sem Dunaszerdahelyen, sem pedig más helyszíneken. Ezzel szemben csupán jelképesen a maguk eszközeivel, jelképeivel emlékeztetik a hazai és az érintett politikusokat arra az egyszerű tényre, miszerint 1920. június 4-én igazságtalan szerződést kényszeríttetek Magyarországra az akkori nagyhatalmak. Igen, ez sokunknak fáj, még Havas úr is a következőket mondta 2006. október 26-án a Tv2 Mokka című adásában a velem készített interjúja során. Idézem: „Nincs olyan magyar, akinek ne fájna Trianon.” – Tévedett, Önnel nem számolt.

Talán abban egyetért velem, hogy ugyan teljes igazság nincs a világon, de mindenkinek az a kutya kötelessége, hogy amin lehet és amit lehet – akár diplomácia terén -, orvosolja az, akinek erre felhatalmazása és lehetősége van. Ön ott volt a Grúz-Orosz konfliktus helyszínén, kiáll a zsidó honfitársaink mellett helyesen, de szerényen és halkan kérdezem, a Magyar Nemzetet ért sérelmekért is hasonló vehemenciával teszi a dolgát? Mert erről nincs tudomása a közvéleménynek.

Az EU csatlakozásunk után „megszűntek” a határok, tehát oka fogyott az amiről Ön vizionál Slotával együtt. Akkor kik is az őrültek? Számos magasrangú közéleti személy, politikus nem egyszer beszél 15 millió magyarról. Számos külügyi és egyéb más bizottságot tartunk el azért, hogy nemzettestvéreinkről is gondoskodjunk. Igaz, Ön és a pártja mindent megtesz azért, hogy lélekben is eltaszítson bennünket Tőlük, értsd 2004. december 5-e.

Végezetül pedig ha már a felvételeknél tartunk, egyetlenegy olyan felvételrészlet sem került napvilágra, mely alátámasztaná az Ön szavait, és kivételesen az sem látható, hogy futballhuligánok randalíroztak volna, amiért a szlovák rendőröknek be kellett volna avatkoznia, főleg ilyen brutálisan. Javaslom, úgy is közel van Amszterdamhoz, látogasson ki egy AJAX-meccsre, majd nyilatkozzon a látottakról. De utazzon ki Palesztinába is ha lehet,

ahol zsidó katonák, minden nemzetközi jogokat megsértve civileket terrorizálnak. Csak egy példa, ami interneten is megtalálható: Civil palesztin polgárt, akit megjegyzem nem gyanúsítottak semmilyen bűncselekménnyel, megkötözik, majd az egyik katona megfogva a megkötözött palesztint szól a társának és lábon lövik. Önt ez melyik vészkorszakra emlékezteti?

Nos, az a gazember, aki ezt ugyan tudja, de lojalitásból fakadóan nem emeli fel a szavát ez és sok más hasonló ügyben.

Magyarország szakrális és történelmi jelképeit, Ön és társai nem egyszer már megsértették, jó lenne ha erről a szokásukról leszoknának, már csak a békesség megteremtése céljából is. Kérdezze meg mondjuk a francia kollégáját, hogy ők hogyan reagálnának, ha a gall kakassal viccelődnének. Nézzen ott is körül, hogy milyen gondossággal ápolják nemzeti kincseiket, hagyományaikat, történelmi helyeiket. Ide sorolhatnám még a többi Európai államot is.

Talán ismerős lesz Önnek egy költőnk sora, mellyel zárom soraimat: „Az a magyar, akinek fáj TRIANON!”

Mészáros Imre

elnök

Gój Motoros Egyesület