Fotó: Orbán Balázs, Facebook
Hirdetés

Orbán Balázs szerint a brüsszeli baloldal ezzel az akcióval szegénységi bizonyítványt állított ki.

Hangsúlyozta: nagyon fontos, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is tud beszélni az eseményen. „El tudjuk mondani a véleményünket, hogy bármilyen nyomásgyakorlással és ellehetetlenítéssel is próbálkoznak, mi nem fogjuk feladni a politikánkat. Arról is bizonyságot adtak, hogy miért van szükség egy más brüsszeli intézményi vezetésre, mivel a jelenlegivel nem lehet olyan eredményeket elérni, ami kielégíti az európai választópolgárok igényeit” – jelentette ki.

Azzal kapcsolatban, hogy a brüsszeli Saint-Josse-ten-Noode önkormányzat polgármestere kedden végzést adott ki az Nemzeti Konzervativizmus Konferencia betiltásáról, Orbán Balázs elmondta: jogi eljárás van folyamatban, a döntés felülvizsgálatát kérték, emellett alternatív helyszíneket is mérlegelnek.

„Meglátjuk, milyen lehetőségek vannak, de Magyarországot nem lehet elhallgattatni” – tette hozzá. Emlékeztetett, hogy a CPAC konferencia érkezik Magyarországra, rengeteg nemzetközi vendéggel.

Korábban írtuk

„Tulajdonképpen az egész előttünk álló kampányidőszak arról fog szólni, hogy elmondjuk mindenhol és mindenkinek, hogy miért van szükség Brüsszelben változásra, és miért a nemzeti konzervatív erők sikere, szövetsége az, ami meg tudja menteni Brüsszelt ettől a liberális baloldali tébolytól” – hangoztatta Orbán Balázs.