„Rajtunk a sor, hogy cselekedjünk” – szögezte le Orbán Viktor, kiemelve: most vasárnap olyan dolgok dőlnek el, amiért hosszú évek óta harcolunk. Eldőlhet, hogy következmények nélküli ország maradunk-e, és eldőlhet az is, jó lesz-e ismét magyarnak lenni, ismét felnéznek-e ránk a világ más országai, és képesek leszünk-e ismét nagy dolgokra, képesek leszünk-e összefogni nagy ügyek érdekében.

Mindez rajtunk múlik, mert rajtunk a sor – húzta alá a Fidesz elnöke, hozzáfűzve: itt az idő, hogy elsöprő hangerővel kimondjuk, az elmúlt nyolc esztendőben rossz úton járt az ország, soha többé nem akarunk ilyen politikát és ilyen kormányzást. Mint fogalmazott, olyan hangerővel kell kimondanunk, hogy az egész világ hallja, ahogy 1848-ban, 1956-ban vagy 1989-ben.

Orbán Viktor rámutatott arra is, érdemes számba venni, kitől, mit vett el az elmúlt nyolc esztendő. Barátok, családok és életek mentek tönkre, vállalkozások csődöltek be, sokan váltak bűncselekmények áldozataivá, sokan nem kaptak segítséget az egészségügy szétverése miatt, sokan fordultak az alkoholhoz és a kábítószerhez a kilátástalan helyzetük miatt. Miattuk is el kell mennünk szavazni április 11-én – jegyezte meg a Fidesz elnöke.

„Én elmegyek szavazni, elviszem magammal a családomat, szólni fogok a barátaimnak, szomszédaimnak és ismerőseimnek is, hogy menjenek el szavazni. Mindenkinek azt tanácsolom, tegyen hasonlóképp” – fogalmazott Orbán Viktor, aki arra kérte a választópolgárokat, mindkét szavazatukat a Fideszre adják. „Most vasárnap a cselekvés napja, nagyszerű vasárnap előtt állunk, nagy dolgok vannak készülőben, ne maradjanak ki belőle” – zárta beszédét a Fidesz elnöke.

(fidesz.hu)