A közkívánatra ismét kapható könyv megrendelhető a www.d1020.hu weboldalon.

A veszélyhelyzetre való tekintettel a járványügyi korlátozások végéig személyes átvételre nincs lehetőség a szerkesztőségben!

Hirdetés

Monumentális kötet készült el decemberre a Magyar Demokrata műhelyében. A Bencsik András főszerkesztésével több mint húsz szerző által írt, ötszáznál több színes képpel és számtalan grafikonnal illusztrált, méretében is impozáns, közel négy kilogrammos mű Magyarország 2010 és 2020 között végbement fejlődésének tényeit és adatait ismerteti látványos és olvasmányos formában.

Egy évtized, a hátunk mögött hagyott, megpróbáltatásokkal teli évszázad legsikeresebb tíz évének krónikája ez a könyv. Annak tényekkel alátámasztott bizonyítéka, hogy a magyarok számára a száz év magány és a balsors korszaka véget ért, megkezdődött és javában tart az építkezés kora. Amit tíz év alatt együtt sikerült felépítenünk és létrehoznunk, arról ebben a kötetben tényadatok és dokumentumok tanúskodnak: a nyolcszázezer új munkahelyről, a reáljövedelem ugrásszerű növekedéséről, az állami eladósodás csökkentéséről, a megépült hidakról, utakról, a műemlékek újjáépítéséről, korszerű gyárak létesítéséről, újjáépülő honvédelemről. Mindebben pedig a szellemi újjáépítésről: az egész nemzet újraegyesítéséről, az ezernyi újonnan épült vagy felújított templomról, új és megújult iskolákról, a művészet intézményeinek megerősödéséről és még számtalan másról, ami mind az elmúlt évtized erőfeszítéseinek gyümölcse. Ez az album a magyarság tízéves munkájának dicsérete.

A kötethez Orbán Viktor miniszterelnök írt előszót.

A könyv mérete: 382×297 mm. Kemény kötésű, védőborítóval ellátott, terjedelme: 520 oldal. Súlya kb. 4 kg.


Korábban írtuk