Fotó: youtube.com (képernyőfotó) – Forrás: youtube.com (képernyőfotó)
Hirdetés

„Kedves Ferenc! Egy csöppet sem lepődtem meg azon, hogy az újabb, a legújabb kudarc után sem lép hátra. Miért is tenné? Remekül elvan, élvezi, elfoglaltság az egész családnak. A pártja mindenben támogatja, hiszen ami az elmúlt húsz évben történt ezzel az országgal abban nincs felelőssége, ahogy abban sincs, hogy a baloldal Magyarországon egy romhalmaz írta a bukott miniszterelnökről Pottyondy Edina a Facebookon.

Az influencer hozzáteszi, hogy határozottan zavarja, hogy „Gyurcsány a legutóbbi indexes önmosdatásában az lmbtq-közösség jogait és képviseletét jelölte meg a kudarca egyik okának. Mivel a DK elnöke szerint a magyar társadalom alap kultúrája szerint a társas kapcsolatok a férfi-nő kapcsolatára épülnek, ami kultúrát szerinte védeni kell”. Pottyondy szerint ez „a Fidesz dumája”.

Gratulálok, mert ezzel még engem is sikerült meglepnie. Várom, hogy a magyar társadalom állítólagos »konzervatív értékei« okán mikor ront neki a liberális szabadságjogoknak (jó, ezen már túl vagyunk a rendőratakkal), vagy mikor ront neki a szociális értékeknek.”

– tette hozzá a humorista.

Ha tényleg máig nem érti, hogy mi volt a baj a kormányzásával, aminek a végére szitokszó lett a liberalizmus és a baloldaliság, ami csődbe juttatta az országot, ami megalapozott Orbán uralmának, akkor lehet, hogy maga tényleg nem több, mint Orbán hasznos hülyéje”

– fogalmazott.

Korábban írtuk

Azonban Pottyondy belátása szerint Gyurcsány tudja, hogy mi volt a baj, csak arra számít, hogy előbb vagy utóbb elfelejtik az emberek. „Az pedig, hogy a gyurcsányozás és a zsidózás között párhuzamot von, olyan erkölcsi és intellektuális ürességről árulkodik, ami a beszámíthatóságát is kétségbe vonja” –húzza alá.

”Nekem igazából csak egy kérésem van. Ne nevezze magát baloldalinak! Ön egy agresszív, toxikus hazudozó. Nem különb, mint a nemezise. Csak ő sokkal sikeresebb.”

– fűzte hozzá a humorista.

Az eredeti cikk a Mandiner oldalán olvasható IDE kattintva.