Fotó: Ripost
Hirdetés

Miközben azt állítja, hogy kerékpárral közlekedik vagy tömegközlekedést használ, színjátékot játszik az ellenzéki főpolgármester, valójában szolgálati sofőr furikázza – írja szerdai cikkében a Ripost.

A lap fotókat is közölt a Karácsony Gergelyre várakozó autóról, ami a Ripost szerint minden reggel körülbelül azonos időpontban érkezik a politikus otthonához.

„Karácsony a szokásos hazug színjátékot játszotta el ma reggel is, amikor jó előre beharangozta, hogy busszal és csakis busszal hajlandó felmenni a Várba, a kormányülésre” – írja a Ripost. „Persze ugyanúgy, mint máskor, hazugság volt az egész. Szerda reggel is ott várta a gondosan titkolt szolgálati sofőr zsebre dugott kézzel a zuglói ház előtt. Ezúttal egy Volkswagen érkezett” – tette hozzá a lap.

A Ripost szerint a kormányülésre a főpolgármester valóban busszal érkezett, ám közben a gépkocsiflottából egy másik Volkswagen ugyancsak elindult a Karmelita kolostorhoz. 

„Ennek a flotta-Volkswagennek a rendszáma csak egyetlenegy számmal különbözött attól, amelyik reggel várta a zuglói háznál Karácsonyt. A sofőr ugyanaz volt…” – áll a Ripost honlapján.

A teljes cikk és a fotósorozat itt érhető el.