A Jobbik számára csúfos vereséget hozó április 8-i választás óta teljesen eltűnt Simicska Lajos fia a közösségi médiából – írja a Figyelő. A Vona Gábor és a cukisodott Jobbik mellett állást foglaló milliárdos ifjú korábban napi rendszerességgel kommentálta saját stílusában a közéleti eseményeket. A Jobbik-féle Zsúrpubinak adott tavaly márciusi interjújában kétharmadot vizionált szeretett pártjának.

Fotó: Zsúrpubi

Fotó: Zsúrpubi

A milliárdos Simicska Lajos gyermeke akkor robbant be a magyar közbeszédbe, amikor tavaly márciusában interjút adott a Jobbik-közeli portálnak – idézte fel a Figyelő. Már az interjú címe (A Fidesz meg fog bukni 2018-ban) is sokat sejtet Ádám politikai éleslátásáról.

„A kormánypárt korántsem olyan erős, és nincs olyan jó pozícióban, mint ahogyan azt próbálja magáról elhitetni. Ez az egész egy Patyomkin-falu, egy politikai blöff, egy egyszerű kamu. A következő választás győztese egészen más lesz” – mondta a Simicska-fiú, majd pedig arról fantáziált, hogy „a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot”.

Ezek a merész elképzelések mind dugába dőltek, amikor április 8-án harmadszor is kétharmados győzelmet aratott a Fidesz. A választás utáni héten ráadásul apja megszüntette a Magyar Nemzetet, ahol Simicska Ádám korábban ügyvezetőként tevékenykedett. Ezek a csalódások vezethettek odáig, hogy ma már nem tesz közzé nyilvános bejegyzéseket a trágár stílusáról is hírhedt milliárdospalánta.

A teljes cikk a Figyelőn olvasható.

Simicska Ádámról korábban mi is megírtuk a véleményünket.