Telefonon viccelhették meg Simicska Lajost, agresszív dühkitörés lett a vége.


Fotó: archív, illusztráció

A tavalyi év végén országszerte megszaporodta a rejtélyes körzetszámról érkező, idegesítő, viccesnek szánt telefonhívások. Később kiderült, hogy az egészet egy mobilapplikáció indította el, amely valamilyen „vicces” hívást indít a felhasználó által megadott telefonszámra – írja az Origo.hu. A felhívott ember reakcióját rögzíti a program, amit később visszahallgathat a küldő.

Az ATV honlapjának egyik olvasója küldte el a televíziónak azt az ezzel a programmal készített beszélgetést, amelyen vélhetően a Jobbik tulajdonosa, Simicska Lajos hallható. A felvételen az „álpizzafutár” valakivel beszélget, akinek a hangja megtévesztően hasonlít az oligarcha Simicska Lajoséra.

Pizzafutár: – Micsoda? Hogy érted, hogy nem rendeltél pizzát? Itt állok a motorommal, és nem hallak valami jól. Tehát azt mondod, hogy nem rendeltél pizzát?

Simicska: – Na elmész te a jó k…a anyádba! Elmész te a k…a anyádba, te kis köcsög! Azt mond meg, melyik városban vagy, mert kimegyek, és nem hiszem, hogy az én házam előtt állsz!

Pizzafutár: – Oké, oké, akkor én fogok fizetni érted…
Simicska: – Szórakozz anyáddal, te!,

A teljes beszélgetést itt tudja meghallgatni:

Az Origo.hu teljes cikkét IDE kattitva tekintheti meg.

(origo.hu, demokrata.hu)