Az ellenzék kampányüléssé silányítja a parlament nemzetbiztonsági bizottságának üléseit – mondta a testület fideszes alelnöke csütörtökön Budapesten.
 

Fotó: MTI, illusztráció


Fotó: MTI, illusztráció

Németh Szilárd kijelentette, az ellenzék olyan témákat vet fel, amelyek „nyilvánvaló hazugságok, blöffök, sajtóban megjelent álhírek”, és nem a nemzetbiztonsági bizottság ülésére valók.
    
A bizottság munkáját jogszabályok szabályozzák, a testület az azokban előírt összes feladatát elvégezte, és két héttel ezelőtt lezárta az elmúlt négy év munkáját – fűzte hozzá.
    
Megjegyezte, hogy véleménye szerint volna mit tárgyalni az üléseken, például az elmúlt időszakban kiszivárgott hanganyagokat, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy a „Soros által fenntartott” civilek mit csinálnak az országban, vagy hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke még hány bűncselekménybe keveredett szervezettel akar kapcsolatot fenntartani.
    
De ez addig nem könnyű, míg „Soros emberei” ülnek a bizottságban – fogalmazott a politikus.
    
Németh Szilárd ezért arra kérte az embereket, hogy április 8-án olyan parlamentet válasszanak, amelynek a nemzetbiztonsági bizottságában nem ülhetnek bent „Soros emberei”.

(MTI)