Deák Dániel úgy látja, hogy Soros György hálózata folyamatosan azon dolgozik, hogy megdöntse a jelenlegi kormányt.

Fotó: képernyőkép, Echo TV


Fotó: képernyőkép, Echo TV

2015-ben sikerült megfékezni az illegális migráció által okozott válságot Magyarországon, azonban ha a migráció ellen tett intézkedések nem maradnak meg, akkor ugyanaz fog történni mint 2015-ben – jelentette ki Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa az Echo TV Echo-Mérleg című műsorában.

Deák Dániel úgy látja, hogy Soros György hálózata folyamatosan azon dolgozik, hogy megdöntse a jelenlegi kormányt, amelynek folytán egy szivárványkoalícióval politikai káoszt hozna Magyarországra. Az elemző szerint ebben a helyzetben meggyengülne a V4-ek álláspontja, hiszen más lenne a migrációval kapcsolatos magyar vélemény. 

A Lengyelországgal szembeni hetes cikkely szerint eljárásban Magyarország kész vétózni az eljárás során, kormányváltás esetén ez a vétó sem lenne már ennyire biztos – jelentette ki a politológus. Hozzátette: ezzel egyszerre két V4-es államot tudna kiiktatni Soros György: a lengyelek nem tudnának szavazni, a magyar álláspont pedig megváltozna.

Így megszűnnének a kvóta előtti akadályok, így Magyarországnak pedig évente tízezer embert kellene befogadnia – jelentette ki Deák Dániel.

Teljes beszélgetés:

(Echo TV)