Hirdetés

Szentkirályi Alexandra kiemelte, hogy a kormánypártok az eddigi öt bizottság helyett kettő létrehozását javasolták, hogy rengeteget spóroljanak a budapestieknek, ám ezt az indítványukat „a szivárványkoalíció lesöpörte az asztalról”, és négy bizottság létrehozását fogadták el. Ezzel mindannyian adhattak egy-egy bizottsági elnököt.

Szentkirályi Alexandra azt mondta: Karácsony Gergely bizottságainak egyik elnöke Gyurcsány Ferenc (DK) embere, aki milliós jutalmakat is kapott, egy másik bizottság élére pedig Magyar Péter (Tisza Párt) nyomására Karácsony Gergely Vitézy Dávidot (Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője) állította.

Korábban írtuk

A pénzügyek felelőse Baranyi Krisztina (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) lett, ami a kormánypártok fővárosi vezetője szerint nem is csoda, hiszen „cserében Karácsony bukott kabinetfőnökét fizeti ki Ferencvárosban”.

Magyar Péterék is megkapták a helyüket, ráadásul a tulajdonosi bizottságban, ami Szentkirályi Alexandra szerint „érdekes feladat egy olyan pártnak, amelynek elnöke más telefonját tulajdonítja el”.

Pozíciókra, alkukra továbbra is van pénze a fővárosnak, csak a budapestiekkel nem törődik továbbra sem a városháza – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.