Cikkünk frissült.

Szentkirályi Alexandra a Facebookra szerdán feltöltött videóban azt mondta, Vitézy Dávid a fideszesek szavazatának köszönhetően jutott el oda, ahova. A fideszesek pedig a változásra szavaztak, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc ellen – tette hozzá.

Hirdetés

„Dávid, ne áruld el a Fidesz szavazóit, ne áruld el a budapestieket, ne menj bele a Karácsony-Magyar Péter paktumba”

– fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Titkos háttéralkut köthetett Magyar Péter és Vitézy Dávid

Vitézy Dávid lehetséges pozícióhoz jutásáról már korábban is keringtek információk a médiában. A Magyar Nemzet még augusztus közepén arról számolt be, hogy a Tisza Párt vezetője Vitézy Dávidot is bevonná a baloldali együttműködésbe, és ha másképp nem megy, főpolgármester-helyettesi címmel kínálná meg az általa is a Fidesz hekkjének nevezett volt közlekedési államtitkárt.

Vitézy Dávid közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára úgy reagált, hogy egyelőre nem is egyeztettt Karácsony Gergellyel. Szentkirályi Alexandra viszonválaszában azt írta,

„Ha valamit tisztázni kell, Dávid, az az, hogy te hányszor találkoztál nyáron Magyar Péterrel, miről alkudoztatok titokban és miért azt sugallja posztjában, hogy csak téged akar saját főpolgármester-helyettesének, annak érdekében, hogy Karácsonyt hatalmon tartsátok? Ami viszont már tisztázott, hogy a Fidesz-szavazók nem erre szavaztak június 9-én.”

Korábban írtuk