Hirdetés

Lehet, hogy Karácsony Gergely szerint az összefirkált megálló street art vagy művészeti alkotás, ha már a gazt méhlegelőnek nevezi – mondta Szentkirályi Alexandra. Mint mondta, ő ezt a hanyag városvezetés példájának tartja ugyanúgy, mint a Gellért-hegyen a szeméttől túlcsorduló kukákat.

„Nevezzük nevén a dolgokat, a hanyag városvezetés, az hanyag városvezetést jelent”- jelentette ki.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje felháborítónak nevezte, hogy miközben a főpolgármesternek lenne dolga Budapesten, ő inkább „osztálykirándulgat a Gyurcsány házaspárral” vidéken.

Fotó: Szentkirályi Alexandra, Facebook

A főpolgármesternek a budapestiek problémáinak megoldásával kellene foglalkoznia, ahelyett, hogy a Gyurcsány házaspárnak kampányol vidéken – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra. Úgy fogalmazott, Karácsony Gergely nem végzi el a legalapvetőbb munkákat sem Budapesten.

Korábban írtuk

Kiemelte, hogy az ő hét pontos főpolgármesteri tervében kulcselem a köztisztaság, azt szeretné, ha Budapesten újra rend és tisztaság lenne.

Emlékeztetett rá, hogy Karácsony Gergely Budapesten leszereltetett háromezer közterületi kukát, elvett kettőmilliárd forintot a köztisztaságért felelős cégtől és leépítette a dolgozói létszámot is.

Íme, az eredmény