Hirdetés

Szentkirályi Alexandra Budapesten, a Főpolgármesteri Hivatalnál szombaton kiemelte, hogy még a szükségesnél is több ajánlást gyűjtött össze.

Mielőtt leadta a dobozban magával hozott dokumentumokat, kijelentette, „hatalmas köszönettel tartozom annak a sok ezer budapestinek, aki a támogatásáról biztosított engem, ezeknek az ajánlásoknak az aláírásának a formájában is”.

Azt mondta, hogy a következő napokban, hetekben folytatódik majd a munka. Budapest minden szegletébe el fog menni, egyrészt, hogy meghallgassa a fővárosiakat, másrészt, hogy ismertethesse velük hétpontos tervét, amellyel szeretné végre kivezetni a múltból a fővárost, és elindítani egy építkezés irányába.

Hozzátette, szeretné, ha le tudnák zárni a múltat, maguk mögött tudnák hagyni az állandósult dugókat, a folyamatos koszt az utcákon, az élhetetlen várost, a zajszennyezést, „a csőd szélén táncoló budapesti életet”.

Korábban írtuk

„Én azért fogok dolgozni, hogy olyan főpolgármestere legyen Budapestnek, aki nem állandóan panaszkodik, hanem képes a dolgokat megcsinálni, aki nem másra mutogat, hanem például a kormánnyal együttműködésben tud a budapestiek érdekében fejleszteni” – jelentette ki.

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: azért fog dolgozni, hogy ne Gyurcsány Ferencnek legyen főpolgármestere, hanem a budapestieknek.

Fotó: MTI/Lakatos Péter

„Én szeretném lezárni végre ezt a dicstelen Gyurcsány-korszakot itt a Városházán, és Budapestet elindítani újra a fejlődés útján, ahogy 2019 előtt ezt már megtettük” – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a közmédia képviselőinek a helyszínen azt mondta, a kampány legfontosabb üzenete számára az, hogy „visszatérünk-e a múltba, és a múltban ragad-e Budapest, és a múlt emberei fogják Budapestet irányítani, élükön Gyurcsány Ferenccel, vagy pedig előre tudunk-e lépni”.

Szentkirályi Alexandrát a helyszínre és az épületbe is kísérte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője, aki egyben a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke is.