Hirdetés

Több tanúvallomás is született már a rendőrségi nyomozás során, amely Magyar Péter diszkóbotránya ügyében indult – értesült a Magyar Nemzet. Információik szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság mások mellett kihallgatta azt a személyt is, akit a Tisza Párt alelnöke megtámadott az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen június 21-én éjszaka.

Az elmúlt napokban szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a napilap már hírt adott arról, hogy a Tisza Párt alelnöke a diszkóban erősen ittasan randalírozott.

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, nőket zaklatott, többeknek – a szemtanúk szerint – „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett. A helyszínen bulizó több hölgy férfipartnere kérte számon Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásait”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek,

Magyar Péter az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd – miután a biztonságiak kivezették a klubból – a Dunába dobta a készüléket.

A Magyar Nemzet információi szerint a sértett férfi rendőrségi tanúvallomásában azt mondta, azért kezdte videózni Magyart, mert felháborította, hogy

„mit keres egy tinédzserdiszkóban egy politikus”.

Korábban írtuk

Úgy tudják, a sértett többször is említette vallomásában, hogy az erősen ittas politikus fiatalkorú lányokkal táncolt, ami őt zavarta.

Az Ötkertben azok után szabadultak el az indulatok, hogy Magyar Péter odalépett a telefonjával felvételt készítő férfihoz, egyszerűen kivette a kezéből a készüléket, zsebre tette és elsétált. A sértett fél utánaeredt, hogy visszakérje a telefonját, de Magyar tagadta, hogy nála lenne.

A szóváltás közben a tanú állítása szerint a politikus kétszer tenyérrel arcon ütötte.

A rendőrség – a napilap információi szerint – kihallgatott a buliban részt vevő két, 19 éves diákot is, valamint a biztonsági személyzet két tagját. A diákok megerősítették, hogy amint Magyar Péter odalépett a videózó férfihoz, láthatóan feszült volt a hangulat köztük, majd azt is hallották, hogy

a sértett többször kérte, követelte vissza a telefonját.

Miután a biztonsági őrök kivezették Magyar Pétert a diszkóból, a két diák is távozott, és az utcán látták, amint a politikus – néhány fiatal társaságában – elindult a rakpart felé, nyomában a férfival, akinek elvette a telefonját.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.