Még rosszabb, ha olyan valakivel történik, akit ismerünk, aki a barátunk, akivel rengeteget dolgoztunk együtt, és akit szeretünk. Ilyesmi történt a Borfesztivál csapatával is.

Gyuri már hosszú évek óta tagja a Borfesztivál sürgő-forgó, segítő diákcsapatának. Ő is olyan „egyenpólós” a rendezvényen, aki bárkinek segített, ha kellett, ha tudott vagy ha kérték. Egy rendkívül szórakoztató személyiség, aki sajátos humorával mindig felvidította a fáradt, kimerült kollégákat.

Gyuri ősszel érthetetlen módon vírusos agyhártyagyulladást kapott, ami vérmérgezéssel súlyosbodott. Cukorbetegségének „köszönhetően” csodával határos módon túlélte a vírust, de ennek egész életére kiható, visszafordíthatatlan következményei lettek. Elveszítette bal kezét könyök fölött, jobb kézfejének és mindkét lábfejének 1/3-át

– A rehabilitáció, a kezelések, a felépülés, az új élettér megteremtése rendkívül sok áldozattal és anyagi lemondással jár a családja részéről. Gyuri a kollégánk, így érthető, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk neki és családjának. Nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk róla, és ne csodálnánk azt az erőt, azt a csodát, ami segítségével mindenki számára meghökkentő módon humoros daccal küzd a vírus következményei ellen, és próbálja az életét újraértelmezni. Láthatóan rendkívül eredményesen. Nem ismerünk hozzá foghatót, nem ismerünk még egy olyan embert, aki ekkora erővel indulna neki új életének. Az elkövetkező időszak meghatározó lesz számára, hiszen elsősorban pénz kérdése, hogy milyen irányba haladhat a gyógyulása, javulása – mondják társai, és ezúton kérnek mindenkit, akinek lehetősége van arra, hogy akár minimális összeggel is, de hozzá tudna járulni Gyuri rehabilitációjához, ne habozzon adakozni.

A segítséget az alábbi számlák egyikére lehet küldeni:

Minden Baleseti Sérült Gyermekért Alapítvány (1081 Bp. Fiumei u. 17.)

Egyetlen nagyon fontos kikötés: a megjegyzésben legyen ott, hogy: „LÉVAY GYÖRGY GYÓGYÍTÁSÁRA” , ezáltal tudják alapítványon belül külön az ő számára elkülöníteni az összegeket!

K&H Bank: 10200964-20224345

Adószám: 18159831-1-42

Ha valaki még nem tudja, hogy hova küldje adója 1%-át, az küldheti az Alapítvány számlájára is, abból is fog Gyuri részesülni. Ebben az esetben természetesen nem kell, nem lehet megjegyzést írni.

Ez pedig Gyuri saját számlája, az ide utalt pénz 100%-ban hozzá kerül, de az Alapítvánnyal ellentétben a támogató nem kaphat igazolást a támogatásról, ez cégek esetében lehet fontos:

Lévayné Várkonyi Andrea

UniCredit Bank: 10918001-00000059-77410001