A szervezet tavalyi sikeres akciójának köszönhetően száz beteg gyermek karácsonyfája alá került LEGO játék. Idén is az a céljuk, hogy 24-én este minden beteg gyermek elfelejthesse néhány pillanatra a gondokat, a szenvedést.

Az alapítvány felhívását az alábbiakban olvashatják:

Kedves „Álomvarázslók”!

Ma van az adományozás napja, a Giving Tuesday. A tavalyi akciónk sikerén felbuzdulva (közel száz beteg gyermek karácsonyfája alá került LEGO ajándék.) ezen a napon ismét elindítjuk a „Varázsolj ajándékot a karácsonyfa alá!” kampányt.

Az ismert gazdasági nehézségek fokozottan érintik a súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyuló gyermekek családjait. Most arra kérünk titeket, hogy segítsetek ajándékot varázsolni a karácsonyfa alá azon rászoruló családjaink részére, akik idén nem tudnák teljesíteni a kis betegek kívánságait. 

December van. Ebben a hónapban fogékonyabbak vagyunk egymásra és a csodákra. Amelyek érkezhetnek csak úgy a semmiből vagy érkezhetnek rajtad keresztül a meglepetés erejével önzetlen, tiszta szeretettel.

Kérjük, hogy lehetőségeidhez mérten segíts, hogy 24-én este minden beteg gyermek elfelejtse néhány pillanatra a gondokat, a szenvedést! Szeretnénk ha ők is örömkönnyektől csillogó szemmel bonthatnák ki az ajándékaikat.  Varázsolhatsz az alábbi számlaszámon: Ments Életet Közhasznú Alapítvány 10702019-67010941-51100005 vagy bankkártyával az alapítvány honlapján keresztül: https://mentseletet.hu/igy-segithetsz/penzadomany/

Köszönjük!!!

Korábban írtuk