Könnyen lehet azonban, hogy a csepeli MSZP frakció létszáma mégsem csökken: a lap egyik MSZP-s forrása arról is tájékoztatott, hogy az eddig SZDSZ-es képviselőként dolgozó Martin Krisztián, miután az MDF-SZDSZ közös jelöltjeként nem tudott elegendő kopogtató cédulát összegyűjteni és kilépett az SZDSZ-ből, pár napos független képviselői regnálása után belép a csepeli MSZP frakciójába.

A csepeli MSZP frakción belüli mozgás informátoraink szerint Szenteczky János MSZP elnökhelyettes, Csevak Zrt. vezérigazgató “csapatépítő” munkájának következménye. A csepeli rendőrkapitány lakásmutyijának mozgatórugójaként és a közérdekű adatok elhallgatójaként országos hírnevet szerzett politikus számos “új arcot” kíván a párt jelöltjeként az őszi választásokon indítani.

Az MSZP közleménye Polyákné Hajas Ilona kilépéséről:

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy Polyákné Hajas Ilona, aki évekig az MSZP irodavezető munkatársa és a 14. számú egyéni választókörzet MSZP színekben induló és tevékenykedő képviselője volt, jelenleg is a szocialisták által delegált ifjúságpolitikai tanácsnok, és az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság tagja – bejelentette, hogy a továbbiakban független képviselőként kíván az önkormányzat képviselő-testületében tevékenykedni.

(Csepel.info)