Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Hirdetés

Zaránd Péter, Puzsér Róbert főpolgármesteri kampányának vezetője a helyszínen azt mondta: Karácsony „lejárató kampányt indított Puzsér Róberttel szemben”, most pedig visszahozták „a szemetet”.

Aggályosnak tartják azt is, hogy Karácsony Gergely naponta egymillió forintért a Facebookon, fizetett hirdetésekben mocskolja Puzsér Róbertet – közölte. Vagyis – folytatta – annyit költ Puzsér Róbert lejáratására, mint amennyi a „Sétáló Budapest” (azaz az Állampolgárok a Centrumban Egyesület) teljes kampányköltségvetése.

„Karácsony Gergely összekötötte a sorsát a szocialistákkal, a parkolási maffiával, a korrupcióval és a kokainnal” – fogalmazott. A Puzsér Róberttel szemben indított lejárató kampánya pedig megengedhetetlen – mondta Zaránd Péter.

Szabó Rebeka, Zugló alpolgármestere a sajtótájékoztató után felhívta Zaránd Péter figyelmét arra, hogy a kerületi önkormányzatnak semmi köze nincs Karácsony Gergely kampányához, így nem is veszik át a plakátokat. Közölte, hogy Karácsony kampányát öt politikai párt támogatja, ezért arra kérte az aktivistákat, hogy oda vigyék vissza a plakátokat. Az aktivisták azonban ennek ellenére otthagyták a plakátokat.