Forrás: valasztas.hu
Hirdetés

A valasztas.hu adatai alapján a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltjeként akar visszatérni a politikába Pásztor Tibor, az MSZP egykori V. kerületi frakcióvezetője, aki még 2006-ban ledíszzsidózta a fideszes Deutsch Tamást.

Pásztor a 2006-os választáson a szocialisták fővárosi listáján szerepelt volna, de a Deutschra vonatkozó blogbejegyzése miatt kénytelen volt lemondani a jelöltségről. Pásztor a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök új programját hirdető szlogent kritizálva azt írta, hogy „Nem volt ez más, mint egy magasra földobott, szépen csavart labda, amit a Fidesz kettes számú díszzsidója nagy svunggal ütött le.„

Pásztor a botrány utántávozott a közéletből, internetes oldalán azt írta, hogy őt antiszemitizmussal vádolni képtelenség, sőt Rogán Antal részéről „mérhetetlen képmutatás”, Pásztor neve egyébként a korábbi belvárosi ingatlanmutyiban is előkerült, az Átlátszó információi szerint az önkormányzat által privatizált több száz ingatlan új tulajdonosai között ott volt szocialista képviselő is.

Az eredeti cikk a Mandiner oldalán olvasható IDE kattintva.

Korábban írtuk