A fával kapcsolatos ismeretek kibővítésében segít a Magyar Amatőr Faesztergályosok Klubja. A rendezvénnyel egybekötött I. Országos Faesztergályos Napokon bebizonyítják, hogy még a fahulladéknak titulált anyagból is csodás tárgyakat lehet alkotni.

Számos konferencián szintén főszerepbe kerül a fa, és annak kapcsolata többek között az innovációval, marketinggel, klímavédelemmel. A bemutatókon a közönség közelebbről megismerkedhet a 3D szkennelés és 3D nyomtatás technológiájával, a mechatronikával, vagy a digitális robothelikopterekkel.

Szeptember 10-én, pénteken, élőzenés táncesten is megmozgathatja magát minden lelkes látogató, a hangulatot az Old Boys együttes garantálja.

Szeptember 11-én, szombaton a kiállítás ideje alatt Erdei ismeretterjesztő gyermekprogram várja az MKB Arénába érkező gyermekeket és szüleiket, így a rendezvény kortól függetlenül igazi élménnyel kecsegtet!

Az innoLignum a kezdetek óta kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőséget kínáljon a régi barátságok megújítására, új kapcsolatok kialakulására, hagyományok ápolására. Így képes befogadni és támogatni egy olyan programsorozatot, amely a Nyugat-magyarországi Egyetem sportegyesületének, a nagy múltú SMAFC-nak kíván méltó emléket állítani. Ünnepi rendezvényükre várnak minden emlékezni vágyót vagy sportkedvelőt.

A programban bővelkedő napok kellemes lezárását kínálja a leghűségesebb város. Szeptember 10-12. között a XIII. Szüreti Napokon zenével, tánccal és a környék jellegzetes boraival koccintva ünneplik, hogy a szőlőkben ismét elkezdődhetett a munka az értékes nedűért.

Eme kellemes fogadtatás és vendégszeretet mellett bátran mondható, érezze magát Ön is otthon a hazai erdészet és faipar fellegvárában!

A részletes rendezvénynaptár megtekinthető a www. innolignumsopron.hu elérhetőségen.