Programok:

Szeptember 6.

1. Piacvezető magyar bor márkák külföldön – az eredményesség titka (16.00 óra)

Előadó: Romsics László, a Törley Pincészet főborásza

2. Lehetőségek a magyar roséban és sillerben (17.00 óra)

Előadó: Dúzsi Tamás, a „Rosékirály”

3. Igényes bor és sajt harmóniája (18.00 óra)

Előadó: Dr. Csizmadia András, gasztrofilozófus

Szeptember 7. – A Díszvendég napja

1. A történelmi Magyarország borvidékei és lehetőségei (16.00 óra)

Előadó: Förhénci Horváth Gyula, etnológus, bortermelő

2. A dicső múlt ápolói a történelmi borvidékeken – határon túli magyar borászok bor bemutatója

Részvételi díj: 4000 Ft/nap

Jelentkezni az Online regisztrációs űrlap kitöltésével lehet: http://aborfesztival.hu