A szervezők elsősorban azoknak ajánlják a rendezvényt, akik diploma előtt állnak, vagy már néhány éves szakmai tapasztalatot szereztek, és mérnöki, műszaki, gazdasági, pénzügyi, informatikai vagy bölcsészettudományi területen keresnek állást, vagy egyszerűen információhoz szeretnének jutni az aktuális lehetőségekről és képzési ajánlatokról.

Online: kiállítói ajánlatok részletesen, program-jelentkezés, segítség a felkészüléshez

A megújult honlapon a szervezők a rendezvényig számtalan segítséget kínálnak a felkészüléshez, tájékozódáshoz.

A kiállítói listának köszönhetően az érdeklődők előre felkészülhetnek a megjelenésre a börzén, és utánanézhetnek a számukra adódó lehetőségeknek. Újdonság, hogy az online tájékozódó látogatók mostantól a képekkel, videókkal, vállalati bemutatkozókkal, képzésismertetőkkel, kérdezési és szavazási lehetőséggel még jobban megismerhetik a kiállítókat és ajánlataikat.

Szintén érdemes böngészni a honlapon a rendezvény eddig minden alkalommal nagy sikert aratott programjai között, hiszen sokukra napok alatt elfogynak a szabad helyek. 2010 őszén biztosan lesz angol és magyar nyelvű próbainterjú, önéletrajz-tanácsadás, próba AC, grafológiai elemzés, ezen kívül előadás arról, hogy milyen a jó állásjelentkezés, és hogy miként tárgyaljunk a fizetésünkről.

A rendezvény honlapján a szervezők minden olyan hasznos tanácsot összegyűjtöttek, amik a börzén segítséget nyújthatnak a hatékony álláskereséshez. A tanácsok az online regisztrációt követően érhetőek el, az online bejelentkezésnek köszönhetően pedig még a helyszíni sorbaállás is elkerülhető.

A rendezvény szervezői a közösség erejét is segítségül hívják! A HVG Állásbörze Facebook csoportját azok számára hozták létre, akik elsőként kívánnak értesülni a legújabb kiállítókról és a korlátozott számban hozzáférhető szakmai programokról, és úgy gondolják, hogy a rendezvény állás- és képzési ajánlatai ismerőseiket, barátaikat is érdekelhetik.

HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok

2010. október 7-8. 10.00-18.00

SYMA Rendezvényközpont, C csarnok

www.hvgallasborze.hu