Az évente megrendezésre kerülő esemény érdemi betekintés ad a minőség iránt elkötelezett új generációs borászok legújabb tételeibe, mivel a fiatalok kék-két kedvenc borukat mutathatják be. Igényes helyszínen, kitűnő pohárból, jó borok, különleges társaságban. Ez a Junibor etyeki kóstoló.

A rendezvény este a szokott módon partivá változik majd. A tánctér, a DJ, és a bárpult a megfelelő körülményeket, a rendszeres visszatérő látogatók és a fáradhatatlan borászok pedig a hangulatot garantálják. Így még kötetlenebb formában folytathatjátok a nyár utolsó boros összejövetelét, és készülhettek az őszre. Az esemény ilyen formán összeköti a nyári fesztiválokat a szüreti boros rendezvényekkel.

Minden nagykorút sok szeretettel várunk. A 3500 forintos (diákoknak 2500) belépődíj korlátlan borfogyasztást biztosít, érvényes az esti partira is, és Juniboros kóstolópoharat is kaptok ajándékba.

Résztvevő borászok: Wille-Baumkauff Stefán, Sebestyén Csaba, Prácser Miklós, Miklós Csabi, Jekl Flóra, Kiss Gábor, ifj. Kamocsay Ákos, Figula Misi, Dúzsi Tamás, Gál Tibor, Hernyák Tamás, Gere Viki, Gál Péter, Frittman Péter, Dr. Demeter-Novák Endre, Bukolyi Marci, Bolyki Jani, Árvay Angelika