A sportközpont területén kijelölésre kerülő kb. 2 km hosszúságú körpálya egy harmada fog a kőbánya alatti több mint 150 éves pincerendszerbe lemenni, így garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodnak a résztvevők – nézők és versenyzők egyaránt. A pincerendszer ki lesz világítva, bár egy-két adrenalinszint-emelő sötét szakasz marad a nyomvonalban.

Futamonként 60 bringás áll rajhoz, így a PORT.hu Underworld Kupán öt – egyenként 60-80 perces – futamban 300 versenyző vág neki a föld alatti hajszának és küzd a 18 dobogós hely valamelyikéért.

A pálya vonalán két helyszínnel várják a nézőket, szurkolókat:

– Versenyközpont, ahol a rajt/cél/nevezési terület kerül kialakításra, valamint a kiállítói és csapatsátrak is itt kapnak helyet.

– Buli-zóna: a pince be és kijáratánál, ahol a zenét reggeltől-estig DJ. Peregi élőben nyomja!

Bringa-teszt: Az érdeklődők fél tucat Haibike kerékpárt tudnak kipróbálni és tesztelni, köztük az egymillió forintos értéket meghaladó Hai Sleek versenygépet.

A bringával érkezőket Motorex szerviz várja, ahol szerelők nézik át a bringákat és az apróbb javításokat, kenéseket a helyszínen díjmentesen elvégzik. A nap végén tombola értékes nyereményekkel! Az indulók között sok más mellett egy Magellan kerékpár kerül kisorsolásra. A PORT.hu Underworld Kupán a nézők is nyernek és valaki két keréken gurul haza, mert a szurkolók között egy Kross bringa talál gazdára, amelyet az eredményhirdetéskor sorsolnak ki.

Nyitva tartás 9-17 óra között. A BELÉPÉS INGYENES!

További részletek a www.underworldkupa.hu oldalon.