– Francis Veber: Bérgyilkos a barátom komédiája Léner Péter rendezésében lesz látható. Főszerepben: Besenczi Árpád, Zöld Csaba, Schnell Ádám, Ullmann Mónika, Bodrogi Gyula.

– Ray Cooney – John Chapman: Kölcsönlakás bohózata lesz, főszerepben: Besenczi Árpád, Bertalan Ágnes, Gesztesi Károly, Ullmann Mónika látható

– Edward Taylor: Legyen a feleségem című vígjátéka, melynek főszereplői Zöld Csaba, Ullmann Mónika, Esztergályos Cecília, Márkó Eszter és Bodrogi Gyula.

– Új bemutatóként a Négyesikrek című fergeteges vígjátékot tekintheti meg először a Városmajori Szabadtéri Színpad közönsége!

Bemutató! Valere Novarina: Képzeletbeli Operett című művének bemutatója a nyár egyik legkiemelkedőbb eseménye a Városmajorban.

A zenés színművet a Debreceni Csokonai Színházzal közösen mutatjuk be 2009. július 2-án és 4-én. Valere Novarina darabját maga az író rendezi majd olyan színészekkel, mint Ráckevei Anna, Szűcs Nelli, Újhelyi Kinga, Jámbor József és Kóti Árpád.

Örkény István: Tóték című tragikomédiája a Gyulai Várszínház és a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház közös produkciója. Főszerepben Trill Zsolt, Szűcs Nelli, Varga József, Tóth László lesz látható.

Giovanni Boccaccio: Dekameron-ja a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház előadásában látható Vidnyánszky Attila rendezésében. A társulat kárpátaljai színészekből lett létrehozva és mára a magyar színházi élet részévé vált. Ezt bizonyítja a számtalan színházi díj és elismerés is, melyet előadásaival a rendező és színészei magyarországi illetve külföldi fesztiválokon nyert el. A beregszászi Illyés Gyula Színház előadásai összetéveszthetetlenül egyéniek. A kifinomult és intenzív színészi játék szerves egységén alapuló esztétikát képviselnek, amely lehetőséget ad a társulatnak, hogy egymástól térben és időben igencsak messze álló történeteket jelenítsen meg sajátos ízekkel fűszerezve, mégis egy karakteresen felismerhető színházi formanyelvből építkezve.

Ez a társulat viszi színre Csehov: Egyfelvonásos komédiák című előadást is Vidnyánszky Attila rendezésében.