Vélemény

Pénz, pénz, pénz...

Pénz, pénz, pénz...

Mivel a felére sincs szükség, erős a valószínűsége annak, hogy a kizsarolt összeg egy jelentős hányada úgymond kispesti mintára „visszaosztásra kerül”.
Film

Film

A hollywoodi színésznők között gyorsan híre futott, hogy nagy költségvetésű film készül a zaklatásokról és szexuális visszaélésekről.
Nemecsek titka

Nemecsek titka

A művészet teljesítmény. Ahogy a sport is. Ha a gerelyhajító a legmesszebbre dobta a gerelyt, akkor mindegy, hogy csalja-e a feleségét.
Harminc éve szabadon

Harminc éve szabadon

Az íróknak mindig fontos szerep jutott történelmünkben. A testőríróktól kezdve a reformkor és a szabadságharc „lánglelkű” költőin át az említett rendszerváltozást előkészítő alkotókig.
Kistigris lett belőlünk

Kistigris lett belőlünk

Nem mi leszünk a leggazdagabbak, de mi lehetünk a legboldogabbak, ha végigcsináljuk. Boldog tigrisek leszünk.
Mondd el gyermekeidnek!

Mondd el gyermekeidnek!

Trianon már történelem, meg kell haladni – száz éve sugalmazzák a magyarságba az önfeladás mérgét a gyávák és a gazemberek.
Trianon100: emelt fővel, előretekintve

Trianon100: emelt fővel, előretekintve

Magyarország az elmúlt tíz évben talpra állt, elkezdődött az ország politikai, gazdasági és kulturális szervezésének megújítása, az ország- és nemzetépítés.
Nyomor

Nyomor

A középkorú baráti társaság az elfogyasztott bőséges vacsora után arról beszélgetett, milyen szerencséjük van a mai fiataloknak.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.