Vélemény

24

24

Megrohamozták a városházát, letépték a francia zászlót, és a helyére kitűzték az algériait, az ott élők legnagyobb megdöbbenésére.
Gondolatok a szőlőhegyen

Gondolatok a szőlőhegyen

A dolgok nem egyszerűen megesnek velünk, nem pusztán elszenvedjük a történelmet, de igazíthatunk is rajta, ha olykor-olykor kibabrál velünk.
Hatalom, stratégia és még valami

Hatalom, stratégia és még valami

Ebből a burokból a regnáló magyar jobboldal kitörni látszik, ami roppant mód frusztrálja a kormány hazai és nemzetközi kritikusait egyaránt.
Akiknek bejött az élet

Akiknek bejött az élet

Lássunk most néhány Orbán Viktor elől menekülő nagyságot, vizsgáljuk meg életpályájukat, majd őszintén tegyük fel a kérdést: megérte?
Faji polgárháború

Faji polgárháború

Ezzel a maximálisan provokatív címmel jelent meg Guillaume Faye-nak, a francia Új Jobboldal leginvenciózusabb, legnagyobb hatású és egyúttal legvitatottabb teoretikusának legutóbbi könyve.
Csehül

Csehül

Mondtam is Fegyőr Bandinak, legközelebb olyan felirattal gyűjtsünk aláírást: nohungary. És ebben benne van minden, ami nekünk fontos.
Hollókő-ügy

Hollókő-ügy

Ha most jól értelmezem, férfiként bemehetek egy női öltözőbe, és ha sikongatnak, akkor megyek az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz?
A harang

A harang

Ideje, hogy a századik évforduló alkalmából megüzenjük a kétkedőknek, a minket támadóknak régi-új, de eredeti himnuszunkkal, hogy keresztény nemzetünk él és élni fog.
Fiatalok? Tiszták? Nem!

Fiatalok? Tiszták? Nem!

A Momentumnál romlottabb és veszedelmesebb politikai tényező még nem bukkant fel a legújabb kori magyar demokrácia színpadán.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.