Vélemény

Katalizátor

Katalizátor

Ami igaz kicsiben, annak igaznak kell lennie nagyban is: a szeretet és összefogás ereje képes az egész világot megmenteni, csak hinni kell benne, és akarni kell. Ez a dallasi kísérlet lényege.
Büszkeség

Büszkeség

Manapság arra kell büszkének lenni, hogy valaki eltér az átlagostól, és vonulva verni a mellünket? Ennél még Pióker Ignác is különb.
Nyugat

Nyugat

A rendszerváltás mámorában néhány fia­tal a Kisrabló étteremben győzködte egymást, hogy milyen csodálatos világ jön.
Ásítozás

Ásítozás

A csapból is az egyedül küzdő nő folyik, lehetőleg úgy, hogy a férfit jó látványosan zárójelbe teszik mellette. Az erős férfiak módszeres lecserélését látjuk. Miért?
Félkar

Félkar

A spórolás minél hatékonyabb módozatainak kieszelésére létrehoztak huszonhét, heti váltásban az uniós fővárosokban ülésező albizottságot.
Oroszország

Oroszország

Nem találják a megfelelő választ arra a kihívásra, amelyet Oroszország a most folyó háborúval intézett a Nyugathoz.
Nemzeti ambíciók

Nemzeti ambíciók

Nem ok nélküli a „woke”-kultúra, a „cancel”-kultúra minden értékeset eltörölni akaró mozgalma, az LMBTQ+-őrület, a BLM kontrarasszizmusa és a többi hasonló, Észak-Amerika ugyanis elveszítette önmagát, és kártékony pótcselekvésekbe menekül.
Revans harminc év után

Revans harminc év után

Igen, megcsináltuk, visszavágtunk Európában, európai módon, és ez legalább akkora győzelem, mint a pályán elért siker.
A CPAC Texasba érkezik

A CPAC Texasba érkezik

A jobboldali erők nemzetközi összefogására van szükség annak érdekében, hogy a világ vezető hatalmaiban is visszatérhessen a józan ész a kormányrúdhoz

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.