Vélemény

Közép-Európa nem térdel le

Közép-Európa nem térdel le

Ennek a kiüresített gesztusnak a gyakorlása semmit nem fog változtatni vagy megoldani a világon. Csak felvitték vele a politikát a sportpályára.
Térdelésipar

Térdelésipar

Nekünk egyetlen sorba szabad csak beállni, és egyetlen rituálét szabad követni, legyen az térdelés, karmozdulat vagy akár orrtúrás.
Gergő naplója

Gergő naplója

„Mit gondolok?”, kérdem tőle. „Te tudod, Gergő, te vagy a főpolmárgester, sőt adjuntkus meg majdnem dotkor. Csak gondolsz valamit erről a k.rva országról!”
Ezek megbuggyantak!

Ezek megbuggyantak!

Megindult köreikben egy eszement kampány már az előválasztások előtt. Voltaképpen gyűlölik egymást, nem elvi okokból, mert mint kiderült, elveik nincsenek.
Wessel és Floyd

Wessel és Floyd

Az újnácizmus a fehér emberben találta meg az ősellenséget, és úgy fest, hasonló megoldásban gondolkodik. Wessel és Floyd: NSDAP és BLM.
Gyűlöletről és felejtésről

Gyűlöletről és felejtésről

Ejha! Valakik a magyarság nemzeti önérzetének és önbecsülésének helyreállítására szervezkednek. De hiszen az tabu! Ezért akadt ki Ferge Zsuzsa.
Magyar iszlamizmus?

Magyar iszlamizmus?

A baloldali sajtónak azért nincs oka a kárörvendésre, mert ez a mostani merényletkísérlet is csak igazolja az Orbán-kormány bevándorláspolitikájának szükségességét.
Izrael: egy korszak vége?

Izrael: egy korszak vége?

Benjamin Netanjahu helyét a történelemben nem lehet elvitatni, mint ahogy 12 éves kormányzásának sikereit sem.
Címek

Címek

Ez olyan, mint amikor egy uralkodónak sorolják a címeit. Ebből is látszik, mi ma a menő. Mit tekint értéknek a korszellem.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.