Vélemény

Mi történik velünk?

Mi történik velünk?

Megváltozott a világ, új generációk nőttek fel, akik számára az eredmények realitások, akiket nem kápráztat el a lassú, de vitathatatlan fejlődés.
Korszak született

Korszak született

Budapest népe azzal a tudattal térhetett nyugovóra, hogy a főváros a bolsevista uralom megszűntével újra a magyar nemzet székesfővárosa lett.
Szent Istvánnal csak a baj van

Szent Istvánnal csak a baj van

Első szent királyunk megsértené a legeslegmodernebb liberális dogmát, a klímavédelmi harc feletti éberséget, a fűszálak, az odvas fák és tengernyi kutyagumi közéleti védelmét.
Halottak napja

Halottak napja

Telis-tele van a temető múltam emlékeivel. Rokonokkal, barátokkal, jó ismerősökkel. Megpróbáltam végigjárni ezt az utat sírtól sírig, de már nem sikerült.
Konferencia

Konferencia

Egy finn kislány Rovaniemitől Tamperéig utazott kutyaszánnal, hogy felhívja a figyelmet az értelmetlen konferenciák eluralkodására.
No War!

No War!

Nézem a képet. Szemüveges, oldalt lenyalt hajú fiatalember tart egy táblát. „NO WAR!” Mellette fiatal és középkorú emberek. Arcuk eltökélt.
Nők kvóta nélkül

Nők kvóta nélkül

Teljesen más a nők elnyomásáról szónokolni felelősség nélkül, és megint más akkor, ha hatalomhoz, pénzhez jut az ember.
Hazudni könnyedén kell

Hazudni könnyedén kell

A liberós polgármester most be akarja záratni az MNB egyetemét, ahová behoznák a világ egyik legmenőbb kínai egyetemének campusát is.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.