Hirdetés
Hirdetés

Sajtóklub

Szégyentelen disznóság

Szégyentelen disznóság

Cseh Katalin is előterjesztője a legújabb magyargyűlölő EP-nyilatkozatnak. Többek közt erről is elmondta kendőzetlen véleményét a Sajtóklub vasárnapi adásának négy résztvevője: Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László.
Daniel Freund úgy viselkedett, mint a kommunista időkben a párttitkárok

Daniel Freund úgy viselkedett, mint a kommunista időkben a párttitkárok

Súlyos problémákat talált az uniós vizsgálóbizottság Magyarországon – összegezte a balliberális sajtó a hazánkba érkezett delegáció tapasztalatait. De miket is pontosan? Egyáltalán mennyire lehetnek megalapozottak a kifogásaik? Ezt a témát is kibeszélték a Sajtóklub újságírói: Gajdics Ottó, Bencsik András, Néző László és Pálffy István.
Ez megmentheti Európát

Ez megmentheti Európát

A katolikus egyházfő budapesti vizitjéről beszélgetett, a nem mindennapi esemény sajtóhíreit is értékelte a vasárnapi Sajtóklub négy résztvevője: Gajdics Ottó műsorvezető és vendégei, Bencsik András, Néző László, valamint Pálffy István.
Legyen ez egy békemenet!

Legyen ez egy békemenet!

Ferenc pápa vasárnapi szentmiséjére hívta el a Békemenet résztvevőit a Sajtóklub nevében Bayer Zsolt. A műsorban szó volt még Gyöngyösi Mártonról, David Pressmanról, Karácsony Gergelyről és az ukrán gabonáról is.
Egy antiszemita David Pressman széder asztalánál

Egy antiszemita David Pressman széder asztalánál

Tíz éve még listázta volna a zsidókat, most kipában széderezett az amerikai nagykövetségen Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke. Nincs az a jobboldali újságíró, aki mindezt szó nélkül hagyta volna. Nem tett másként Bayer Zsolt, Néző László, Bencsik András és Gajdics Ottó sem, akik a Sajtóklubban fejtették ki véleményüket a különös eseményről.
„Magával ragadó” Gyurcsány-beszéd

„Magával ragadó” Gyurcsány-beszéd

Heves beszédet tartott Gyurcsány Ferenc egy fiatalokból álló társaságnak, melyről a DK elnöke osztott meg egy összefoglaló videót Facebook-oldalán. A hevesség a Sajtóklub vendégeit: Gajdics Ottót, Bencsik Gábort, Pálffy Istvánt és Velkovics Vilmost is magával ragadta.
Mi lehet a siker titka?

Mi lehet a siker titka?

35 éves születésnapját ünnepli a Fidesz. Töretlen népszerűség, hatalmas tábor, 35 éve kitartó vezető. De mégis mi lehet a siker titka? Többek közt erről is elmélkedik a Sajtóklub vasárnapi adásában Gajdics Ottó, Néző László, Bencsik András és Pálffy István.
Karácsony Gergely nem kertel

Karácsony Gergely nem kertel

Karácsony Gergely elégedett a saját népszerűségével, ezért büszkén vállalja újra a megmérettetést a főpolgármesteri székért. Megmosolyogtatja, vagy inkább feldühíti ez a magabiztosság a Sajtóklub újságíróit? Kiderül az adásból...

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.