Sajtóklub

Ez a magyar ellenzék semmire nem képes

Ez a magyar ellenzék semmire nem képes

A Sajtóklubban Bencsik András, Gajdics Ottó és Szentesi Zöldi László mondta el véleményét a legaktuálisabb politikai, közéleti történésekről.
Sajtóklub, július 8.

Sajtóklub, július 8.

Az adásban szó volt arról is, hogyan nézett ki a rendszerváltó magyar sajtó, kik és honnan irányították a lapokat és vezetőiket.
Sajtóklub, július 1.

Sajtóklub, július 1.

„A néppárt mint egy transzvesztita, nagyon szeretné átoperálni magát szocialistává” – mondta Bencsik András a Sajtóklubban.
Sajtóklub, 2019. június 24.

Sajtóklub, 2019. június 24.

A legutóbbi adásban Bencsik András, Gajdics Ottó és Huth Gergely rámutatott, a vérszemet kapó Gyurcsány Ferenc következő célja Budapest megszerzése. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub (2019-06-17)

Sajtóklub (2019-06-17)

A Hír TV Sajtóklub című műsorában a fő témaként a 30 évvel ezelőtti júniusi eseményeket vitatták meg a vendégek.
Sajtóklub, június 10.

Sajtóklub, június 10.

Állandó lelki próbatétel, hogy az ember barátságosan gondoljon Romániára – jelentette ki Bencsik András a Hír TV Sajtóklub című műsorának legutóbbi adásában. A Demokrata főszerkesztője Gajdics Ottóval, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztőjével, Szentesi Zöldi Lászlóval, a Demokrata főmunkatársával és Huth Gergely műsorvezetővel együtt vitatta meg az úzvölgyi katonatemetőben történt eseményeket.
Sajtóklub, 2019. június 3.

Sajtóklub, 2019. június 3.

A Hír TV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt műsorvezető vendége volt Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, Szentesi-Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, akikkel a hét aktuális eseményeit véleményezték. Megtárgyalták Szanyi Tibor párttársakhoz és szimpatizánsokhoz írt nyílt levelét, amelyben nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a tagság aranykulcsot adott a szakadék felé száguldó sofőrnek. A pártot Szanyi Tibor szerint sokan csak korrupt bandának nevezik, pozitív hírrel pedig képtelenek megjelenni a sajtóban.
Sajtóklub, május 27.

Sajtóklub, május 27.

A Hír TV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt műsorvezető vendégei voltak: Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, Szentesi-Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, akikkel a hét aktuális eseményeit véleményezték. Megtárgyalták Szanyi Tibor párttársakhoz és szimpatizánsokhoz írt nyílt levelét, amelyben nem kevesebbet állít, mint, hogy a tagság arany kulcsot adott a szakadék felé száguldó sofőrnek. A pártot Szanyi Tibor szerint sokan csak korrupt bandának nevezik, pozitív hírrel pedig képtelenek megjelenni a sajtóban.
Sajtóklub, május 20.

Sajtóklub, május 20.

A Sajtóklubban górcső alá vették a Strache-ügyet, és szó esett arról is, hogyan esett neki a balliberális oldal Kövér Lászlónak az ő állítólagos homofóbiája miatt.
Sajtóklub, május 13.

Sajtóklub, május 13.

Nem függesztették fel a szocialista Czeglédy Csaba mentelmi jogát. A felfüggesztéshez a Nemzeti Választási Bizottság kétharmadának voksa kellett volna, de az ellenzéki pártok delegáltjai nemmel szavaztak. „Vérlázító” – így kommentálta az esetet a műsorvezető, Bayer Zsolt. Huth Gergely, a Pestisrácok.hu főszerkesztője, Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője elmondták a véleményüket az Orbán-Trump találkozóról is.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.