Hirdetés

Június 22-én, szombaton a Budaörsi Repülőtér ad otthont az egész napos, ingyenes családi rendezvénynek. A légibemutatók, különleges, régi és új, civil és harci légijárművek bemutatója mellett családi és gyermekprogramok is várják azokat, akik kilátogatnak a hatodik Budaörsi Airshow-ra.

A repülés szerelmesei idén is lenyűgöző műrepülő bemutatókat láthatnak Besenyei Péter, Rohács Tamás és Vári Gyula műrepülő pilóta közreműködésével. Különlegességként idén a Flying Bulls Aerobatic Team is látható lesz Budaörs egén, valamint a Baltic Bees Jet Team is. Lesz B-Kamov MVM H bemutató, MVM Helikopter illetve sok egyéb meglepetés – tehát minden, ami egy egész napos légiparádéhoz szükséges. Lehetőség lesz helikopteres sétarepülésre is.

A kicsiket gyermeksziget várja, valamint gyerekkvízzel is készülünk. A földi járművek szerelmeseit katonai gépjárművek kiállítása várja az eseményen. Akik az esemény közben szeretnének egy jót enni és inni, ezt a Szerencsejáték Zrt. Gasztroudvarában tehetik meg. Sőt, aki a különleges napot az emlékeken túl kézzelfogható formában is magával vinné, ajándéktárgyak formájában ezt is megvalósíthatja.

Az eseményre a belépés ingyenes.

Korábban írtuk

További részletek, naprakész információk az esemény Facebook-oldalán, ITT találhatóak.

A rendezvény aranyfokozatú támogatói: Szerencsejáték Zrt., MTÜ, HungaroControl, MVM

További támogatók: Fly-Coop Légiszolgáltató Kft., Goldtimer Alapítvány, Honvédelmi Sportszövetség