Tarolt a kormányfő a leginkább fiatalok által használt TikTokon, ahol Karácsony Gergely még éppen elcsípte a dobogót, Gyurcsány Ferenc nem túl népszerű, Magyar Péter pedig le van maradva – ismerteti a Mandiner.

Hirdetés

A TikTok elterjedésével a legnépszerűbb hazai és külföldi politikusok sem kerülik meg a leginkább fiatalok által használt platformot, sőt, láthatóan egyre nagyobb elánnal igyekeznek a TikTokra is tartalmat gyártani.

A statista.com adataira hivatkozva a Mandiner arról számol be, hogy a TikTok felhasználóinak száma döntően 18 és 34 év közötti.

A portál gyűjtéséből kiderül, a követők száma alapján az első helyért járó díjat a közel 200 ezer követővel rendelkező Orbán Viktor, a második helyet a közel 125 ezer követővel rendelkező Toroczkai László, míg a dobogó harmadik helyét a közel 96 ezer követővel rendelkező Karácsony Gergely érdemelte ki a TikTokon.

@viktor_a_tiktokon Köszönöm, hogy eljöttetek! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #választás #békemenet ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

A további részletekről a Mandiner oldalán olvashatnak.

Korábban írtuk