A legtöbb, azaz tizenkilenc hely már elkelt a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra, jövő tavasszal három további válogatott csatlakozik majd a már kijutott csapatokhoz. Addig is zajlanak az események, szombaton kisorsolják az Európa-bajnokság csoportbeosztását. A magyar válogatott a második kalapból várja a sorsolást. Hétfőn pedig az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján megnyílik az online jegyigénylés lehetősége a szurkolók számára.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatos tájékoztatójában a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kiemeli, a belépőkre vágyó szurkolóknak hétfőig ITT kell regisztrálniuk, azután pedig újra belépni a felületre, ahol december 4-től december 12-ig lesz lehetőség a jegyigénylésre. Az MLSZ hozzáteszi, a folyamat során fontos jelezni, hogy a jegyigénylő a magyar válogatott szurkolója.

A regisztráltak között az UEFA sorsolásra bocsátja a belépőket, a nyertes személyek jegytulajdonossá léphetnek elő. Tizennyolc éven aluli személy nem vásárolhat önállóan jegyet, ugyanakkor felnőttregisztrációval gyermeknek is vásárolható belépő. Egy személy négy jegyet igényelhet összesen – ismerteti cikkében a Magyar Nemzet.

Korábban írtuk