A svájciaktól elszenvedett 3-1-es vereség alkalmával szokatlanul bizonytalan védelem összetételét bolygatta meg a magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezető, ugyanis a kapus Gulácsi Péter előtt Willi Orbán két oldalán nem az egyaránt meccshiánnyal küzdő Lang Ádám és Szalai Attila szerepel, hanem Dárdai és az előző meccsen jobb szélen kezdő Fiola Attila. A több poszton is bevethető fehérvári futballista helyét pedig a támadóbb szellemű Bolla veszi át, míg a bal oldalon Kerkez Milos játszik majd.

Hirdetés

A támadó trióhoz – Sallai Roland, Szoboszlai Dominik és Varga Barnabás – „nem nyúlt hozzá” Rossi, ahogy a két védekező középpályáshoz, Schäfer Andráshoz és Nagy Ádámhoz sem. Utóbbi 83. alkalommal öltheti magára a címeres mezt, ezzel Garaba Imrét megelőzve immár egyedüliként áll majd az örökrangsor tizedik helyén.

A németeknél Julian Nagelsmann szövetségi kapitány egyáltalán nem módosított a nyitómeccsen a skótokat 5-1-re verő csapat kezdő tizenegyén.

A csaknem 55 ezer néző befogadására alkalmas stuttgarti MHP Arénában az Európa-liga 2020-as döntőjének játékvezetője, a holland Danny Makkelie sípjelére 18 órakor kezdődik a magyar-német összecsapás, melyet az M4 Sport, a Kossuth Rádió és a Nemzeti Sportrádió élőben közvetít.

Korábban írtuk