Fotó: MTI/Illyés Tibor
Nagy Viktor kapus a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornájának 1. fordulójában játszott Magyarország – Görögország mérkõzésen a tokiói Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. július 25-én
Hirdetés

Az M4 Sport ünnepi kínálatában 2021 meghatározó sporteseményeinek, meccseinek és futamainak ismétlése mellett egy extra adással is búcsúztatja az évet. A csatorna egy komplett másfél órás műsort szentel annak, hogy kiváló sportolóinkkal közösen foglalja össze az idei sporttörténeti mérföldköveket.

Van mire visszatekinteni, hiszen rengeteg kiemelkedő és történelmi magyar sportpillanat született 2021-ben. A december 29-én 19 órakor kezdődő Sport 2021-ben felidézik az olimpiai szerepléseket, a nyári labdarúgó Eb-t és 2021 legmeghatározóbb történéseit. A stúdióban a műsorvezető Petrovics-Mérei Andrea vendége lesz több olimpiai bajnok is, illetve olyan személyiségek, akiknek az idei év meghatározó volt a karrierjében. A Lőrincz testvérek és Tótka Sándor mellett Nagy Viktor élete utolsó olimpiájáról, a visszavonulás utáni érzéséről beszél. Előre rögzített interjúkkal is készül a sportcsatorna, hiszen ezen a napon nem tud mindenki személyesen jelen lenni, így Szilágy Áron sem, aki azonban egy bejátszóban mesél a történelmi harmadik olimpiai bajnoki címének megszerzéséről és a tokiói eseményekről.

A Sport 2021 című műsort december 31-én 17:45-től megismétli az M4 Sport.

Korábban írtuk