A klub honlapja hosszabb interjút közölt a magyar válogatott csapatkapitányával, amiben szóba került, hogy a holland Ryan Gravenberch-kel és a világbajnok argentin Alexis Mac Allisterrel kiegészülve egy Ligakupa-találkozót leszámítva mind a hat eddigi tétmérkőzésen a szezonban az ő hármasuk alkotta a középpályát.

Hirdetés

„Azt hiszem, mindannyian hasonló játékosok vagyunk és tudjuk, hogy megbízhatunk egymásban. Akár helyet is cserélhetünk, csak egymásra kell néznünk. Mindketten csodálatos futballisták, boldog vagyok, hogy velük játszhatok”

– fogalmazott a Liverpool 8-as számú magyarja. Szoboszlai elmondta: a Nottingham Forest elleni hazai bajnoki vereséget leszámítva egyelőre remekül teljesítenek a szezonban, saját teljesítményével kapcsolatban pedig megjegyezte, szeretne több gólt szerezni és gólpasszt adni.

Az interjú készítője szerint a csapaton talán idén kisebb a nyomás, ugyanis Arne Slot személyében új vezetőedző dolgozik a klubnál. Szoboszlai szerint az előző idényben, Jürgen Klopp utolsó szezonjában valóban sokat beszéltek a lehetséges címekről – köztük a bajnokiról is, amelyre sokáig eséllyel pályáztak -, de idén is szeretnének minden sorozatban ott lenni a végelszámolásnál, ehhez viszont lépésről lépésre kell haladniuk, hiszen rendkívül hosszú az idény.

Korábban írtuk