Marco Rossi csapata súlyos vereséget szenvedett szombaton Düsseldorfban, de máris itt a javítási lehetőség, kedden Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára a nemzeti válogatott. A bosnyákok az első fordulóban, ugyancsak idegenben, 5-2-re kaptak ki a hollandoktól.

Hirdetés

„Fájó volt látni, átélni a helyszínen az 5-0-s vereséget, és természetesen elfogadhatatlannak tartjuk ezt az eredményt, azonban továbbra is az a véleményünk, hogy ez a csapat a Mester vezetésével számtalanszor teljesített erőn felül az elmúlt években, rengeteg szép, örök emlékű pillanatot szereztek már nekünk”

– idézi a Carpathian Brigade Facebook-bejegyzését a Magyar Nemzet.

A magyar válogatott szervezett szurkolói csoportja tudatja: egyetlen másodpercig sem lehetett kérdés, hogy a szombati pofon ellenére ugyanúgy, sőt inkább még nagyobb erőbedobással és szenvedéllyel lesz ott kedd este a lelátón, mert a csapat Marco Rossi vezetésével tett már annyit érte és a magyar futballszerető közegért, hogy száz százalékig megérdemli a bizalmunkat. 

A Carpathian Brigade kitér a bosnyák szurkolókra is, bejegyzésükben azt írják,

„Válogatott színtéren Európa egyik legszervezettebb tábora érkezik hozzánk, a Puskás Aréna ötéves fennállása során minden bizonnyal most várható csak először igazán számottevő szurkolás a vendégszektorból. Mutassuk meg, milyen az a magyar virtus a lelátón és szurkoljuk ki együtt a győzelmet, nagyon nagy szükség lesz most ránk!”

Fotó: ShutterStock/Maciej Rogowski Photo

A bosnyák szurkolók kemény magja, a BH Fanaticos szombaton ott volt Eindhovenben, az X-oldalán pedig tudatta, hogy itt lesz Budapesten is.

Az alábbi videóhoz azt írták: „Mindenki Magyarországra!”

Egy korábbi videó a bosnyák szurkolók kemény magjáról:

A Magyar Nemzet cikkét ITT olvashatják.

Korábban írtuk