Két afgán menedékkérő erőszakolt meg egy 16 éves lányt München közelében – írja a Spiegel Online.


Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A menedékkérők egy nagyobb csoportja péntek este egy migránsközpont előtt ácsorogtak, amikor is hárman a 16 éves lány mellé csapódtak és felajánlották, hogy a közeli vonatállomásra kísérik, ehelyett azonban a trió 27 és 17 éves tagja többször megerőszakolta. 
A harmadik, 18 éves kísérő csak azért nem tudta társai példáját követni, mert egy szemtanú megzavarta őket, ezért mindhárman azonnal elmenekültek. 

A rendőrség hatalmas erőkkel kezdte meg az elkövetők felderítését, keresésükhöz még helikoptert is használtak, és ennek köszönhetően mindhárom erőszaktevőt elfogták, nem messze a bűncselekmény helyszínétől. 

Ez a nemi erőszak csak egy az utóbbi hónapokban Bajorországban történt, hasonló cselekmények sorában, emlékeztet a Breitbart.com az esetről megjelent cikke
Augusztusban egy 47 éves afgán férfit ítéltek 15 havi, felfüggesztett börtönbüntetésre, miután bebizonyosodott, hogy több gyermeket is szexuálisan bántalmazott. Közöttük akadt, aki mindössze ötéves volt.
Szeptember elején egy kiutasított nigériai menedékkérőt tartóztattak le, aki állítólag megerőszakolt egy kocogó nőt Rosenheimben. Miután szóba elegyedett vele, a földre teperte az áldozatot, majd szexuálisan bántalmazta.
A bajor kormány szerint a menedékkérők által elkövetett nemi erőszakok száma az előző évhez képest 91 százalékkal emelkedett. 

demokrata.hu